Не е за вярване! Вижте какво причиниха Зуека и Рачков на Фънки пред очите на цяла България (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Рокаджията бе принуден да влезе в ролята на свой „любимец“ от шоусредите

Няма да повярвате какво причиниха Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека на Димитър Ковачев, по-известен като Фънки пред цяла България.

Водещите на култовото шоу за имитации по Нова тв „Като две капки вода“ – Димитър Рачков и Зуека, се изгавриха по доста брутален начин с Фънки.

За никого не е тайна, че Фънки е един от членовете на журито в „Като две капки вода“.
Двамата водещи на шоуто заявиха, че в тазвечершният епизод имитациите ще започнат с Фънки. Той трябваше да влезе в ролята на своя „любимец“ от средите на шоубизнеса Къци Вапцаров.

Димитър Рачков

На Фънки и през ум не му е минало, че ще преживее такова нещо

Зевзеците Зуека и Рачков се бяха погрижили доста стабилно да доближат Фънки максимално близо до образа на Къци Вапцаров, когото трябваше да имитира.
Първото нещо, което направиха двамата водещи, бе да обзаведат Фънки с перука, която при всички положения бе доста странна.

Приготовленията обаче далеч не се изчерпаха дотук. Зуека и Рачков извадиха на сцената и Колелото на късмета. На свой ред друг член от журито – Хилда Казасян, влезе в ролята на момиче на късмета.

Тя обаче не успя да скрие изненадата си от наградите, които бяха изписани върху колелото. Една от наградите бе „брак с Рачков“, другата – „СПА с Рачков“, а третата – „Уикенд с Рачков“.
След кратката излагация, на която Фънки все пак реши да се подложи в името на шоуто, рокаджията свали перуката.

Веднага след това, той си седна на мястото, за да влезе в ролята си на жури и да оцени подобаващо тазвечершните превъплъщения на участниците в шоуто, пише Блиц.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар