Потрес: Джена отврати съседите си, не могат да я търпят!

Потрес: Джена отврати съседите си, не могат да я търпят!
5 (100%) 1 vote

Джена подлуди съседите с претенциите си, не могат да я търпят!

Комшиите на Джена вдигнали ръце от нея. Съседи на Джена и съпруга й Наско Стоев се оплакали, че певачката не спира да ги тероризира с претенциите си.

Джена

Джена се оказа мрънкало и половина

Младото семейство на Джена и Наско Канара купили апартамент в затворен комплекс в столичния квартал „Манастирски ливади” след сватбата си през юли 2016 години. За апартамента си от 120 квадрата новодомците броили 250 000 лева.

Според експерти едан квадрат във ВИП комплекса вече върви по 2000 евро. Срещу тази сума обитателите можели да ползват още спортен комплекс, плувен басейн, СПА комплекс, спортно игрище, подземен паркинг и денонощна охрана.

„Кой не е чувал за Джена, кой не е имал проблеми с нея. Принцеса Джена наскоро си купи апартамент в затворен комплекс и вече се взе доста на сериозно. Не спира да мрънка и да овиква всички по домова книга за най-малкото”, коментират я препатили комшии.

Пеещата по кръчмите певачка изисквала от съкварталците си да спазват абсолютна тишина. 32-годишната гласовитка от Разград искала да не говорят, докато тя хърка след нощните премеждия с пияните фенове.

Дори се карала, ако някой разговаря на стълбището. Ако имало ремонти у някой комшия,дори в позволените часове на деня, Джена хуквала да се разправя с хората и да ги заплашва.

Заради прищевките на фолкаджийката тя и мъжа й Наско Канара се превърнали в най-мразените хора в затворения комплекс. За кратко време Джена се изпокарала с всички.

Изпълнителката и барабаниста от оркестър „Канарите” обикалят между столицата и дома на свекър и свекърва и с в с. Катуница. Според очевидци в имението на родителите на Наско Канара имало толкова стаи, че да побере половината село.

А на двора можели да играят цял клас ученици. Подземието на къщата разполагала с огромна механа, наредена с много битови предмети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар