Бомба: Хубавата Ева Веселинова от „Господари на ефира“ сащиса с признанието си! (виж тук)

Бомба: Хубавата Ева Веселинова от „Господари на ефира“ сащиса с признанието си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ева Веселинова е безспорната любимка на водещия Малин Кръстев!

Любимката на Малин Кръстев от „Господари на ефира“ – Ева Веселинова сащиса всички с признанието си. Тя го направи в мрежата и остави много от потребителите с отворени усти.

Ева Веселинова

Ева Веселинова попари мераците на нацепените батки и дъртите коцкари

Оказа се, че макар и готина, желана и ухажвана, Ева Веселинова не е от типа мацки, които се поддават на флиртове. А още повече на авантюри за една нощ.

Тя направо съсипа мераклиите и уби ентусиазма им с това, което написа ясно и катетгорично. Предаваме ви думите й без редакторска намеса, а всеки сам ще реши дали да вярва, или не.

„От старомодните жени съм. Тези, дето смеят да твърдят, че могат да прекарат живота си верни само на един. За които любовта не е дълг, а чест и дългите връзки не са затвор, а победа.

От тези жени съм, които вярват, че в живота семейството и любимият човек са всичко. Които се борят за уютен и красив дом, за кариера и мечти. Да… от онези жени съм. Които вярват, че най-ценно от всичко на света е да запазиш честта и честността си. Старомодна съм… и така се гордея с това.

Донжуановците са лишени от въображение. Защото, колкото и да сменяш жените, ти си оставаш все същият мъж, все същият човек, шампионът с най-слабото съпротивление.

Защото, за да бъдеш верен – трябва да имаш талант. “ А за мен си трябва сериозно въображение и талант, за да мога да цъфтя“, признава Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар