Полусестрата на Меган Маркъл побесня заради…

Гласувайте за статията

Саманта не спира да атакува бъдещата кралска снаха

Полусестрата на бъдещата кралска снаха Меган Маркъл побесня.

Причина за това стана фактът, че Меган Маркъл и принц Хари са поканили над 600 лични гости за предстоящата сватба на 19 май, но не и семейството й.

Писателката Саманта Грант, която е полусестра на Меган Маркъл побесня, след като бе съобщено, че поканите за събитието вече са пуснати. В същото време тази на Саманта я няма никаква, което означава, че тя не е сред поканените.

Меган Маркъл

Саманта не спира да атакува бъдещата кралска снаха

В този ред на мисли Грант заявява, че според нея семейството задължително трябва да е в списъка с поканените. Чичото и брат й, както и приятелите на Меган Маркъл от последните три десетилетия също трябва да присъстват на събитието според Саманта.

В списъка с гостите, които ще присъстват на най-голямото събитие за тази година, са множество известни личности. Сред имената има и такива, които са изтъкнати с хуманитарната си дейност и изключителните им житейски истории. Политици обаче няма да присъстват на събитието.

Това означава, че освен семейството на Меган Маркъл, сред онези, които не са получили покани за събитието, са Барак Обама, Доналд Тръмп, Тереза Мей и др.
При все, че всички те са близки приятели на принц Хари, не са поканени на сватбата им.

Източници, близки до кралския дворец издават, че в списъка с гостите има членове на семейството на Меган Маркъл. Това се потвърждава и от самата нея. Бъдещата кралска снаха заяви, че баща й задължително ще присъства на събитието.

Очевидно покана за сватбата не е получила само нейната полусестра Саманта Грант. За сметка на това пък тя не престава да атакува Меган Маркъл публично. Колкото повече наближава сватбата, толкова по-ожесточени стават атаките й.
Грант е категорична, че принц Хари ще зареже Меган, когато научи цялата истина за нея, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар