Нора Шопова шокира почитателите си с това откровение

Няма да повярвате какъв домашен любимец си отглежда красавицата
0

Няма да повярвате какъв домашен любимец си отглежда красавицата

Синоптичката на Нова тв – Нора Шопова, която зае овакантеното от Десислава Банова място, остави почитателите си без думи с това откровение.

Оказва се, че Нора Шопова отглежда необичаен домашен любимец. От известно време насам тя се грижи за гущер.

Не стига това, ами красивата синоптичка шокира почитателите си и с друго признание от личния си живот. Макар да стои далеч от екстремните спортове като скачане с бънджи заради страха й от високо, тя признава, че не би отказала да разнообрази менюто си с десерт, съдържащ брашно от щурци например.

Нора Шопова
Няма да повярвате какъв домашен любимец си отглежда красавицата

Нора Шопова не крие, че обича комфорта и спокойствието. Въпреки това понякога й се налага да ги наруши, за да върви напред, признава тя пред списание „Грация“.
При все, че завършва право, кариерата й я отвява в коренно различна посока – модния подиум.

Припомняме, че именно тя е първата българка, която е била не един, а цели два пъти на корицата на водното списание „Vogue“. Освен това си е сътрудничила с агенции от Азия, Европа и Северна Америка.

Преди три години откритието на „Ивет фешън“ влезе в престижната класация на списание „Forbes“ – „Топ 70 на българските знаменитости“
След като преди няколко месеца Нора Шопова стана част от екипа на Нова тв и влезе в ролята на синоптик, подкрепата си за нея засвидетелства и сочения за крал на фолка – Азис.

Той бе категоричен, че тя е един истински супер модел, който не се нуждае от сензационни заглавия, за да привлече вниманието.
Нещо повече – Азис написа на стената си в социалната мрежа Фейсбук, че за него Нора е най-красивият модел, появявал се след ерата на супер моделите през 90-те години.

Той продължава откровението си с думите, че нейната скромност и възпитание го респектират и именно те са тези, които са го превърнали в неин огромен фен, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.