Амал Клуни се изповяда пред „Воуг” (Какво каза съпругата на Джордж Клуни?)

Гласувайте за статията

Амал Клуни сподели първите думи на близнаците

Амал Клуни се изповяда пред списание „Воуг”. Тя разказа пред изданието подробности за личния си живот със съпруга си Джордж Клуни. Красивата адвокатка, която успя да „опитоми” холивудския прелъстител, позира за списанието в красива розова рокля на Александър Маккуин.

Амал Клуни за първи път говори публично за семейството и брака си с известния и обичан от всички актьор Джордж Клуни. Двамата се срещат, когато Амал е на 35 години. Това е период, в който адвокатката вече се е отказала от идеята за семейство и деца. „Всичко беше много естествено. Преди него винаги се надявах, че има любов, която не изисква никакво измерване. Това е единственото нещо в живота, което според мен е най-важната детерминанта на щастието. Чудех се дали някога ще срещна такъв човек”, каза искрено Амал.

Двойката се ожени през 2014-та година във Венеция. Три години по-късно те се сдобиха с близнаци – Ела и Александър. Щастливата майка сподели пред списанието и първите думи на малките си съкровища. „Те се опитаха да кажат „мама” и „татко” няколко пъти. Джордж се погрижи „мама” да им е първата дума”, обясни Амал.

Съпругата на Джордж Клуни не само работи усилено, но обича и да се забавлява. „Цялото семейство обичаме забавленията. Амал работи усилено и купонясва здраво”, споделя майката на 40-годишната адвокатка.

За живота си с Джордж Клуни Амал споделя, че има неща, без които и двамата не могат, а именно чаша червено вино вечер и горещо еспресо всяка сутрин. Амал и Джордж пазят специален режим, за да се поддържат във форма, макар, че понякога си позволяват забранени неща.

Амал Клуни сподели първите думи на близнаците

Амал сподели първите думи на близнаците и подробности около личния си живот сн. Инстаграм

Амал Клуни е отдадена майка и съпруга, но не спира да работи. А съвсем скоро й предстои нова голяма битка в съда, за която тя се подготвя усилено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар