Идеален кръгъл остров, създаден от извънземни? (Вижте къде се намира)

Гласувайте за статията

Идеален кръгъл остров се намира в Аржентина

Идеален кръгъл остров се намира в Аржентина. Учени ще започнат проучване на острова, който се върти около оста си. В блатистата част на делатата на река Парана край Буенос Айрес има малък кръгъл остров, който се върти сам около оста си.

Идеален кръгъл остров плава по вода. Той се образува в течение на година, а учените са убедени, че под него има база на извънземни. Южноамерикански уфолози, които от дълги години се занимават с изследване на НЛО, са на мнение, че това е база на извънземни. Според тях хората не могат да създадат такъв идеален кръг на острова, чийто диаметър достига 120 метра. Този феномен не може да бъде обяснен и затова учените започват неговото изследване.

Мистериозният кръгъл остров е бил открит случайно от учените. Изследователите завяват, че „феноменът е напълно реален и обяснява историята, свързана с наблюденията на НЛО в тази област и други паранормални аспекти”. В момента групата ентусиасти планират да включат в своите изследвания специалисти от различни области на науката. Те смятат да включат и водещи експерти, които се занимават с изследването на НЛО и други паранормални явления, за да изучат тайната на този кръгъл остров.

Учените са все по-близо до доказването, че извънземните наистина съществуват и че съвсем скоро ни предстои близка среща с тях. Но засега те просто ни наблюдават и се чудят дали да осъществят контакт с нас.

Идеален кръгъл остров се намира в Аржентина

Идеален кръгъл остров се намира в Аржентина

На предстоящата конференция за НЛО за 20-ти май 2018-та година в Рим всички учени ще покажат своите изследвания и доказателства, че извънземните съществуват и ни проучват. Според уфологът Масимо Фратини извънземните ни следват без да проявяват враждебност и без да ги забележим. „Те ни изучават… Но аз мисля, че на този етап те се ограничават само с наблюдението и се опитват да разберат има ли вероятност да осъществят реален „контакт” с нас”, обяснява Масимо Фратини, пише golplan.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар