Жана Бергендорф натирена от поредния продуцент

Жана Бергендорф натирена от поредния продуцент
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф беше зарязана от поредния мениджър

Жана Бергендорф затъва все повече покрай скандалите, които забърка

Жана Бергендорф беше натирена от поредния продуцент. Певицата затъва все повече покрай проблеми и скандалите, в които се забърка сама. И за които сега си носи последствията.

Първо от предишната й продуцентска компания „Вирджиния рекърдс“ й прекратиха договора, а сега и импресариото на гаджето й Лео – Иван Иванов – Айвън, е отказал да работи с нея. „Той поиска да подпишем договор за цял свят, а такова нещо дори Саня Армутлиева не прави. Отказах му и той спря да ми отговаря на позвъняванията“, обясни певицата в предаването „Жълтите новини“ на ПИК тв, цитира „Телеграф“.

Професионалната раздяла идва малко след като тя окончателно се раздели с Леандър Франсиско Янес. Той е част от еротичната формация на Айвън „Максимус“ от дълги години и затова не е изненада, че мениджърът е застанал на негова страна и за да е солидарен с него, е прекратил работните си отношения с бившата му приятелка.

Жана Бергендорф32-годишната певица, чиято книжка бе взета заради предизвикани две катастрофи – на морето в Лозенец и в София, изглежда повече не желае да шофира. Въпреки че година по-късно органите на реда й връщат документа за управление на МПС, тя не се качва зад волана. Използва услугите на шофьор, като най-често в тази роля влиза сестра й.

Днес изпълнителката се кълне, че е спряла да се друса – една от причините за катастрофите, и е отворила нова страница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар