Животът на Кристина Димитрова се превърна в истински ад

Гласувайте за статията

Певицата съжалява горчиво

От известно време насам животът на Кристина Димитрова се е превърнал в истински ад.

58-годишната естрадна певица се е видяла в чудо. Само от миналата есен насам, дуетната половинка на Орлин Горанов, е изгубила 8 зъба, които са били напълно здрави. Причината за това е пародонтоза.

Кристина Димитрова не спира да търси решение на въпроса. Тя всячески се опитва да спре окапването на скъпите си коронки, дори й се наложило да пътува до Израел, където да се консултира със специалисти, отбелязва на страниците си „Таблоид“.
Родните стоматолози се оказали напълно безсилни да спрат окапването на зъбите на Кристина Димитрова.

Кристина Димитрова

Певицата съжалява горчиво

Те били категорични, че това се е получило в резултат на стрес, както и на злоупотребата на певицата с алкохол и тютюн. Обикновено това е сред най-честите причини за развитието на денталното заболяване.
От резултатите на кръвните изследвания пък не била открита никаква инфекция.

От близкото обкръжение на певицата твърдят, че зъбния проблем е предизвикан от блудния й син от агент Тенев – Димитър.
Джими, както е по-известен сред столичната ъндърграунд среда, отново се хванал в лоша компания, след като преди три години едва отърва затвора по обвинение в сканиране и източване на кредитни карти.

През последните няколко месеца той отново се подвизавал в Германия, където се свързал със съмнителна група емигранти от Близкия Изток.
Арабите се занимавали с търговия на автомобили. Макар наследникът на Кристина Димитрова да се кълнял в нея, че бизнесът е изцяло легитимен, нея я тресе жестока параноя. Певицата предполага, че синът й се е забъркал в канал за крадени коли.

Тя изплакала пред приятелки, че не е изключено да става въпрос и за трафик на возила към Ислямска държава. Към днешна дата Кристина Димитрова съжалява горчиво, че заради кариерата си е пренебрегнала сина си и му е обръщала твърде малко внимание.

Пренебрежението към отрочето й стигнало до там, че в определен момент тя дори не знаела кое училище посещава отрочето й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар