Андрей Слабаков спретна грандиозен скандал в ефир

Гласувайте за статията

Режисьорът си изпусна нервите

Режисьорът Андрей Слабаков спретна грандиозен скандал в ефира на Нова тв тази сутрин.

За никого не е тайна, че той е заклет пушач и е готов да защитава тезата си докрай. Именно това се случи и тази сутрин.

Андрей Слабаков направо полудя заради спора дали трябва отново да бъде позволено да се пуши в заведенията в страната. Полемиката по темата бе разпалена след изказване на вицепремиера Валери Симеонов.

Андрей Слабаков

Режисьорът си изпусна нервите

Симеонов бе категоричен, че не бива да се приемат закони, които непрекъснато да се нарушават. Андрей Слабаков пък се разгневи до краен предел от думите на д-р София Ангелова, която е специалист по белодробни болести.

Специалистът е категорична, че не трябва да бъде разрешено да се пуши в заведенията. Тя се обяви категорично против това. Слабаков пък на свой ред изригна, че му е писнало от „пед**аси, цигани, непушачи и рецидивисти“. Той подчерта, че ядем невиждани боклуци, а някой си седнал да говори за вредата от цигарите.

Режисьорът посочи, че се броят на пръсти държавите в Европа, в които пушенето в заведенията е забранено. У нас тази идея се превърна в нещо несериозно – обясняваш колко е вредно пушенето, а в същото време държавата прибира огромни пари от акцизи.
Слабаков попита дали ако не се пуши в заведенията хората ще бъдат по-здрави?

Той бе категоричен, че няма да пречи на никого, ако пуши в зала за пушачи. Видимо разпален той попита дали е нормално да държат жени на токчета през зимата. В същото време призова да се спрат автомобилите и отровните храни, които се продават.

Д-р Ангелова на свой ред заяви, че като лекар няма как да подкрепи връщането на пушенето в заведенията. Тя подчерта, че според статистиката на Евробарометър от 2014 година, след въвеждането на закона за пълна забрана на тютюнопушенето в заведенията, се забелязва 3%-ов спад на пушачите в България, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар