Съсобственикът на „Юнион Ивкони“ съобщи нови подробности за адската трагедия на АМ „Тракия“

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че автобусът е имал колани, въпреки твърдението на един от пострадалите

Съсобственикът на „Юнион Ивкони“ Ивайло Константинов, чийто автобус се преобърна на АМ „Тракия“ и отне живота на шест души, разкри нови подробности за адската трагедия.

Той бе категоричен, че „Юнион Ивкони“ е направило всичко по силите си, за да изпълнят изискванията за задължителни колани за пътниците в автобусите.
Въпреки това ефект не е имало.

Съсобственикът на „Юнион Ивкони“ заяви, че след 25 години и 1 млрд. километри на пътя, шестте жертви от адската трагедия на АМ „Тракия“, са първите с техен автобус.
В ефира на Би Ти Ви, Константинов подчерта, че случилото се е огромен шок за целия екип на фирмата.

"Юнион Ивкони"

Той е категоричен, че автобусът е имал колани, въпреки твърдението на един от пострадалите

Припомняме, че при пътния инцидент на автомагистралата, пострадаха повече от 20 души, а други 6 изгубиха живота си.
Константинов бе категоричен, че след промяната в Закона за движение по пътищата, която превърна коланите в задължителни за всички превозни средства, те са направили всичко по силите си.

Още в първите няколко месеца издали брошури, обучили шофьори и пътници, но за огромно съжаление това не довело до никакъв ефект.
По повод констатацията на един от пострадалите, че в автобуса е нямало колани, Константинов заяви, че те се намират ниско долу от лявата страна на седалката. Закопчалката пък е от дясната.

Въпреки, че са трудно забележими, всеки желаещ би могъл да ги намери, категоричен бе Константинов.
Шофьорът, управлявал автобуса ковчег, работи в „Юнион Ивкони“ от три години и за това време няма никакви провинения на пътя. В заключение той разкри, че всеки от пътниците с валиден билет има застраховка.

Междувременно от пресцентъра на болница „Св Анна“, където бяха настанени част от адското меле съобщиха, че към момента няма промяна в състоянието им, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар