Щерката на Красимир Каракачанов завъртя нов бизнес

Гласувайте за статията

Върши тази услуга срещу доста солидно заплащане

Наследницата на военния министър Красимир Каракачанов – Деница, завъртя нов бизнес.

Неотдавна тя прекратила стажа си в една от известните столични рекламни агенции и впрегнала усилията си в създаването на собствена фирма. Тя отново е с творческа насоченост.

От няколко дни насам щерката на Красимир Каракачанов е начело на сватбена агенция. Тя е отворена в съдружие с небезизвестния фолклорист доц. д-р Веселка Тончева. Тя има стаж дори и в Българската академия на науките.

Красимир Каракачанов

Върши тази услуга срещу доста солидно заплащане

Основната идея на двете дами е да възродят интереса към традиционната българска сватба. Припомняме, че щерката на Красимир Каракачанов вдигна точно такава през миналото лято. Именно сватбеното тържество събрало Деница с нейната съдружничка. Резултатът от съвместната им работа вече е налице.

Припомняме, че през юли, миналата година, Красимир Каракачанов даде официално ръката на единствената си наследница на дългогодишния й приятел Никола. Няколко месеца по-късно младоженската им фотосесия предизвика истински бум в социалните мрежи.

Именно на булката била идеята, преди да се премени в дизайнерската бяла сватбена рокля, двамата със съпруга й, кумовете и семействата им да облекат традиционни български носии. Те били в унисон с обстановката – фамилната къща на Каракачанови в Боженци.

Украсата на двора и построяването на дървената арка пък били поверени на специална агенция, която монтирала съоръженията.
Именно те се погрижили и за декорацията на ресторанта, в който по-късно бе проведена същинската сватба.

Помещението било украсено със стотици метри светещи лампички, дървесни сувенири, кристални полилеи и тонове бели цветя.
Тъй като Деница сама измислила темата на сватбата, това й дало вдъхновение да започне да се занимава с организацията на чужди тържества.
Разбира се тя не прави това безвъзмездно, а срещу доста солидно заплащане, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар