Вера Кочовска помогна на щерка си от отвъдното

Вера Кочовска помогна на щерка си от отвъдното
3 (60%) 1 vote

Способностите й все още са живи, макар че напусна този свят преди 7 години

Екстрасенсът Вера Кочовска помогна на дъщеря си дори и от отвъдното.

Една от най-известните лечителки продължила да пази наследницата си Десислава, дори и след като вече не е измежду живите.

За Вера Кочовска се твърдеше, че притежава силите на трима от най-големите световни феномени. Експерти пък заключиха, че тя имала биополетата на Джуна, притежавала пророческите способности на Ванга и можела да въздейства от разстояние също, както прави Кашпировски.

Вера Кочовска

Способностите й все още са живи, макар че напусна този свят преди 7 години

При все, че Вера Кочовска си отиде от този свят преди седем години, е повече от очевидно, че способностите й все още са живи.
Нейната наследница разкри лично, че съвсем скоро се е спасила от сигурна смърт именно чрез помощта на майка си.

Десислава разказва, че тръгнали заедно с приятеля й за Варна. Двамата обаче катастрофирали още преди да успеят да излязат от София.
Колата била намачкана до неузнаваемост, а те останали невредими.

Освен това по този начин Вера Кочовска ги спряла, за да ги предпази от голяма грешка. Десислава разкрива, че двамата с приятеля й имали намерение да вложат пари в нов бизнес. Очевидно обаче майка й е решила да ги спре, тъй като нямало да бъде печеливш.
По-късно наистина се оказало, че Вера Кочовска е имала право.

Десислава все още не може да преживее смъртта на майка си. Тя и до ден днешен се разплаква, когато види нейна снимка или пък чуе непознати хора да споменават името й.
Не крие, че е преживяла голямо разочарование, поднесено от повечето по-известни приятели на майка й, които през годините непрекъснато висели пред вратата й, за да търсят помощ.

Днес повечето от тях не се сещат за нея дори на датата на смъртта й. при все, че това огорчава много силно Десислава, тя споделя, че за сметка на това вижда обичта на обикновените хора към майка й и то почти ежедневно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар