Албена Вулева предаде собствената си родителка

Гласувайте за статията

От близкото им обкръжение са категорични, че въпреки всичко двете не могат една без друга

Бившата тв водеща Албена Вулева, предаде собствената си майка.

От близкото й обкръжение издават, че двете с Людмила Захажаева са в остър конфликт от доста дълго време.

Двете дами се сдърпали и оттогава не са си обелили и дума. Източници разкриват, че причина за напрежението между Албена Вулева и Людмила Захажаева, са проблеми от финансово естество.

Албена Вулева и Людмила Захажаева си заформили грандиозен скандал, след като малко преди Великден майката поискала скромна сума от дъщеря си. Тя обаче така и не получила поисканата сума и това много я подразнило.

Албена Вулева

От близкото им обкръжение са категорични, че въпреки всичко двете не могат една без друга

Вулева пък на свой ред не можела да се побере в кожата си. Тя била бясна на майка си, че е профукала до стотинка хонорара, който получи за участието си в Биг Брадър: Most Wanted.
Съседи на двете блондинки обаче издават, че не след дълго време, те отново ще се сдобрят. Дори уточняват, че това не е първият път, в който се случва подобно нещо.

Истината е, че колкото и жестоки скандали да си вдигат една на друга, в крайна сметка отново се сдобряват. Това се повтаря всеки път. В заключение съседите разкриват, че каквото и да се случва между майка и дъщеря, двете не могат една без друга, пише Блиц като се позовава на информация на в. „Уикенд“.

Припомняме, че преди време стана ясно, че Людмила Захажаева си пада по млади момченца. Не е изключено именно по тях да е профукала хонорара си, който не бе никак малък за нашите ширини.
Фурията от Санкт Петербург, която отдавна е прехвърлила 60-те години, винаги е поддържала връзка с драстично по-млади от нея мъже. Те можели да й бъдат не само синове, а дори и внуци.

Малко преди да влезе под покрива на къщата на Големия брат, Захажаева беше завъртяла главата на 20-годишен, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар