Какво се случва с децата на Пламен Галев?

Гласувайте за статията

За последно семейството се е събрало на остров Бали

Мнозина се запитаха какво се случва с наследниците на издирвания години наред Пламен Галев.

Оказва се, че докато той се укрива от закона, двамата му наследници и съпругата му, тънат в невиждано охолство.

Тримата живеят в Англия. Докато дъщерята на Пламен Галев често успяваше да влезе в медийното пространство през годините с разголените си снимки, проблемите със закона и дружбата й със знаменитости, то лицето на сина му бе познато само на родата.

Пламен Галев

Децата и съпругата на Пламен Галев

Още в началото, след като Пламен Галев се покри, Светлана, Георги и майка им Емилия, заминаха за Англия. Именно там семейството на митичния бос пребивава съвсем спокойно и необезпокоявано от властите. Освен това публичният им живот е доста по-явен от този, който имаха в родината си.

Светлана, която е по-голямата от двамата наследници на Пламен Галев е студентка в престижен лондонски университет. Там тя движи рамо до рамо с отрочетата на част от най-богатите хора в света, сред които местни благородници и руски олигарси.

Щерката на Галев му е одрала не само кожата, но прилича на него и по нрав. Попаднала в полезрението на органите на реда, още щом изкарала шофьорска книжка.
Тя шофирала лъскавите автомобили на родителите си с безобразно висока скорост. Запознати издават, че возилата са повече от пет, а общата им стойност надхвърля 3 милиона лева.

Брат й Георги е доста по-кротък, но все още няма достъп до лъскавите играчки, подсигурени от баща му. Той е непълнолетен и няма шофьорска книжка. И той като сестра си посещава престижно училище. Освен това тренира бойни изкуства.

Съпругата на Пламен Галев – Емилия пък продължава да се изявява като домакинята мечта, каквато била и докато живеела в имението им в родната Дупница.
Тя стояла далеч от нечистите сделки на Галев. Основното й занимание било свързано предимно с домакинството и грижите около децата.

За последно семейството се е събрало на остров Бали, Индонезия, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар