Гала побесня и нахока в ефир наследницата на…

Гласувайте за статията

Банова изгуби тотално уважението на зрителите

Нервите на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, бяха подложени на сериозно изпитание.

В крайна сметка Гала не издържа и нахока в ефир наследницата на бившата синоптичка Деси Банова.

По всичко личи, че Банова се е взела твърде насериозно, след като ще се превърне в третата поред госпожа Плевнелиева.
Дори на зрителите на Нова тв направи впечатление, че дъщеря й се държи изключително невъзпитано.

Гала

Банова с щерка си

7-годишната й наследница се държа толкова лигаво, че успя да вбеси дори и Гала, която стоически понася и най-неприятния си гост с мазна усмивка и множество комплименти.
Йоанна се развихри в студиото, сякаш е у дома си и изпочупи всички великденски яйца, които бяха предвидени за останалите гости в предаването.

Зрителите коментират, че не е изключено наследницата на бъдещата госпожа Плевнелиева да е умирала и от глад, имайки предвид бързината, с която изяде козунака на масата. Малката го нагъна на бързи обороти, сякаш не бе виждала ядене от дни.

Видимо напрегнатата Гала успя да процеди през зъби и престорена усмивка, че наследницата на Банова си хапва повече от добре.
В крайна сметка обаче тя не издържа и си изпусна нервите в ефир – нещо, което е нетипично за Гала. Въпреки това не може да се отрече, че тв водещата имаше право, след като малката изпотроши всички яйца.

Докато 7-годишната Йоанна вилнееше наоколо, а Гала постоянно седеше на тръни, Банова си стоеше спокойно на дивана, сякаш това не я засяга по никакъв начин. Тя не взе никакво участие, дори не се трогна да й направи елементарна забележка.

Малкото останали почитатели на предаването не останаха безучастни. Много от тях коментираха, че момичето е изключително разглезено. Основните нападки обаче бяха върху родителите й, които очевидно използват грешен метод за възпитание, ако изобщо може да се каже, че я възпитават.

Припомняме, че преди няколко години Банова отново бе гост на Гала с Йоанна. Тя и тогава овърша студиото и се наложи да привикат човек от екипа, който да я дундурка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар