Джино Бианкалана направи смразяващи признания

Гласувайте за статията

Риалити звездата преминава през деветте кръга на ада

Риалити звездата Джино Бианкалана направи смразяващи признания.

Той сподели, че е преживял толкова много операции, че тялото му вече не издържа. Джино Бианкалана разкрива, че специална скоба дърпа кокала на крака му.

Само преди броени дни той претърпя поредната операция, която продължи цели пет часа. Оперативната намеса бе извършена в Анкара. Поредното лягане под ножа бе наложено от проблем в крака и най-вече с пластината, която му бе поставена по-рано.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана преминава през деветте кръга на ада

По време на петчасовата интервенция е била отстранена пластината от левия му крак, която се е простирала от коляното до глезена му.
Имплантът му бе поставен в Щатите преди две години, след като претърпя тежка катастрофа, при която една оцеля.

Джино Бианкалана разкрива, че при последната операция му е бил поставен нов имплант. Сега следва дълъг и изключително труден възстановителен период.
Риалити героят разкрива, че след оперативната намеса се е появил сериозен проблем. Медиците не са успели да го събудят три часа след края на интервенцията.

Това е в резултат на изтощението на тялото му, което за кратък период от време, претърпя цели 16 операции.
Бианкалана твърди, че бил хванал някаква инфекция на импланта на кокала, което наложило поредната интервенция. Към днешна дата на мястото е поставена специална скоба, която да дърпа кокала му.

Налага му се по два пъти дневно да натяга пластини, които пък на свой ред да издърпват кокала, за да го издължат.
Обикновено тази джаджа се слага на хора, които са твърде ниски и искат да се издължат поне малко, уточнява той и допълва, че наистина е отвратително.
Що се отнася до болката, той заявява, че е направо ужасна.

Тези мъки най-вероятно ще продължат няколко месеца, докато кокалът му се разтегне и се приближи максимално до другия. Ако цялата тази операция е успешна, в крайна сметка трябва да може да захвърли патерицата и да може да ходи само с шината. Все още обаче не се знае дали това ще се случи, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар