Елен Колева разкри цялата истина за Сашо Майонезата и Калин Терзийски

Елен Колева разкри цялата истина за Сашо Майонезата и Калин Терзийски
3 (60%) 2 votes

И двамата вече са в историята

След като неотдавна актрисата Елен Колева отпразнува 34-я си рожден ден, разкри цялата истина за отношенията й с бизнесмена Сашо Майонезата и писателя Калин Трезийски.

Има немалко роли в театъра и киното зад гърба си, но често насочва погледа към личния си живот.
Връзката й с бизнесмена Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата се превърна в медиен цирк. Двамата се замеряха доста време с взаимни обвинения, след което тя пристана изненадващо на Калин Терзийски. Там нещата също приключиха доста бързо.

Елен Колева

И двамата вече са в историята

И двамата вече са в историята и Елен Колева не възнамерява да се връща към миналото си. Тя си дава ясна сметка, че общественото мнение хвърля цялата вина върху нея. Смята, че това е така заради възпитанието и манталитета на българина. В крайна сметка така е много по-лесно, колкото нелепо и смешно да е в действителност.

При все, че мъжете са тези, които непрекъснато преследват и влизат в живота на дамите с гръм и трясък, в крайна сметка се изкарват жертви.
Елен Колева твърде, че не може да се оплаче от мъжко внимание и винаги мъжете са били тези, които са я ухажвали, а не обратното.

Тя е категорична, че ако мъжът е истински мъж, ще поеме отговорност за нещата. В днешно време обаче това се случва все по-рядко. В интервю за в. „Труд“ актрисата заявява, че не би желала и връзка като тази с Калин Терзийски и допълва, че към днешна дата няма мъж до себе си.

Елен Колева никога не е крила, че бе поела по пътя на духовността. Желанието й било да разнищи религията. В крайна сметка обаче се отвратила и от двете протестантски църкви, които посещавала.
След като е видяла много неща, тя заявява, че има много манипулация в религиозността, както и неща, които служат като инструмент за контрол и не й дават свободата, за която винаги е копняла, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар