Коварно заболяване мъчи Кристина Димитрова

Гласувайте за статията

Кристина Димитрова се е допитала до специалистите в Израел

Кристина Димитрова не е на себе си. Само за година тя е загубила 8 зъба и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Денталните специалисти у нас са безсилни пред проблема на изпълнителката, тъй като при нея коварната пародонтоза е причинена от силен стрес.

Блондинката не пуши и не употребява алкохол. Всеизвестен факт е, че това са водещите фактори за развитие на пародонталното заболяване.

Кръвните й изследвания също са добри. В кръвта й не е открита инфекция, което допълнително затруднява лечението.

Отчаяната Кристина Димитрова решила да потърси помощ от специалистите в Израел. Единственото, което те й предложили е терапия с лазер. Но за да има ефект от нея са необходими поне 30 процедури, които трябва да се провеждат ежедневно.

Заради натоварения си график певицата отказала лечението и се прибрала в България.

Единственият вариант за заместване на липсващите зъби в устата й остават имплантите. Но певицата все още не е решила дали ще се подложи на болезнената процедура по поставянето им.

Причината за проблема й е всъщност стресът, на който е подложена през последните месеци. Синът й Митко отново е тръгнал по лошия път.

Преди време той се размина на косъм със затвор след като стана ясно, че е замесен в група за източване на кредитни карти.

В момента той се заминава с износ на коли. Негова съдружници са мъже от арабски произход. Въпреки, че живеещият в Германия Митко се кълне, че в бизнеса му няма нищо нередно, майка му е на тръни.

Тя не изключва възможността той да е част от групата за износ на коли от Германия за бойците на „Ислямска държава“ в Сирия, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар