Щерката на Стоянка Мутафова получи неочаквано предложение

Гласувайте за статията

Дъщерята на Стоянка Мутафова получи неочаквано предложение

Наследницата на Стоянка Мутафова – Муки Грубешлиева отпразнува рождения си ден на 1 април. По повод личния си празник тя получи куп благопожелания от близки и познати. Но най-приятно изненадана останала от едно неочаквано за нея предложение.

На първи април актрисата се чула с брат си по бащина линия Божил, който от години живее в Америка. Наред с пожеланията към сестра си, той споделил и нещо интересно с нея.

Божил я изненадал приятно, разкривайки че негов приятел е готов да отведе Муки до олтара. Става въпрос за 60-годишен бизнесмен, който много харесал щерката на Стоянка Мутафова. Той видял снимката й в профила на Божил и заявил, че тя е идеалът му за жена.

Влюбеният американец настоява Муки да дойде в САЩ и да се запознаят. От любопитство щерката на Стоянка Мутафова поискала да види снимката му.

Тя също останала очарована от обожателя си. И той като нея, полага изключително много грижи за външния си вид и изглежда поне с 15 години по-млад.

Муки, която се чувства недооценена като актриса у нас, е готова да напусне родината и да се установи зад граница. От малка тя живее в сянката на покойната си баба Мария Грубешлиева и майка си Стоянка Мутафова.

Именно заради родителката си, Муки не се решава да замине. Тя е неотлъчно до възрастната си майка и не я оставя за миг.

Въпреки възрастта си, актрисата отказва да слезе от сцената и продължава да радва почитателите си, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар