Тежък раздор в семейството на Джена

Тежък раздор в семейството на Джена
5 (100%) 1 vote

Джена е убедена в правотата си

Тежък раздор тлее в семейството на Джена. Пайнерката не иска да чуе за по-малката си сестра Борислава. От 4 години тя не поддържа никаква връзка с нея и дори не я покани на сватбата си.

Причината за раздора между двете сестри е мъж. Преди време се появиха слухове, че Борислава е била интимна с Джино Бианкалана. Това се случи по време на връзката на Джена с него. Пайнерката още тогава се зарекла, че никога няма да прости това предателство на сестра си.

След това двете се опитаха да изгладят различията, но това така и не се случи. И до днес Джена не е простила на сестра си и е категорична, че никога няма да го направи.

Пред познати певицата постоянно се оплаквала, че Борислава й завижда за успехите и се занимава с магии, насочени срещу нея. Джена била убедена, че сестра й е хвърлила око и на настоящия й мъж и при първа възможност тя би се сближила с него.

Поради тази причина тя предпочита Борислава да е далече от нея и от семейството й.

В скандала между двете сестри се намесели и техните родители. Джена е в лоши отношения и с тях. И постоянно ги обвинява, че в спора са заели страната на Борислава.

Поради тази причина тя не е поканила майка си и баща си на първия рожден ден на малкия Наско. Наскоро наследникът на Джена стана на годинка.

От снимките от партито му става ясно, че на него са присъствали само неговите баба и дядо по бащина линия, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар