Дъщерята на Деси Банова разглезена и невъзпитана (Вижте как вбеси Гала)

Гласувайте за статията

Щерката на Деси Банова без първите седем години, момиченцето е голяма глезла без всякакво възпитание

Йоанна, дъщерята на Деси Банова успя да изнерви водещата Гала до краен предел. Както стана известно годеницата на екс президента Росен Плевнелиев бе в предаването „На кафе” заедно с майка си и наследничката си.

Седемгодишното момиченце се почувства все е едно е на детска площадка или вкъщи, а не пред камерите на живо и се развилня  студиото. Успя да потроши всичките боядисани яйца, които бяха предвидени и за другите гости. Излапа и козунака, който бе на масата.

Видимо притеснена и напрегната Гала не успя да се въздържи и направи забележка на хлапето, че добре си похапва. Въпреки, че не смени дежурната си усмивка водещата смъмри Йоанна да спре да пипа яйцата, предават от hotarena.net.

Докато Гала се опитваше да вкара ред в студиото Деси Банова стоеше невъзмутимо на диванчето. Където се появи за първи път с новия си любим Плевнелиев. С когото смени бащата на момиченцето си. Без да вземе отношение относно поведението на щерка си. И да й отправи поне забележка.

Феновете на домакинското предаване бяха изумени от поведението на малката. Те коментираха, че детето е твърде разглезено и укориха родителите му за лошите им методи на възпитание.

Някои от тях си спомниха как преди години Деси Банова пак бе гостенка с Йоанна на приятелката си Гала. Тогава пак наследничката на синоптичката успя да овършее студиото. Дори повикаха служител от екипа на предаването да забавлява детето. Все пак тогава то бе малко и някак си му бе простено да е палаво.

Йоанка на Деси Банова май никак не се променила нрава, а наесен ще тръгва в първи клас, забелязаха паметливи зрителки. Но пък станала красива малка госпожица.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар