Вера Кочовска бди над щерката си от отвъдното (Вижте от какво я спаси)

Гласувайте за статията

Вера Кочовска бди над дъщеря си, починалата ясновидка я спасила от фатална грешна стъпка

Вера Кочовска, която от 7 години е в гроба не спира да се грижи за дъщеря си. За ясновидката приживе казваха, че притежава таланта да предсказва на Ванга, биополето на Джуна и умението да въздейства от разстояние като Кашпировски.

Наскоро Десислава Кочовска разказала как майка се намесила от отвъдното и спасила дъщеря си и нейният любим от сигурна смърт. Двамата били тръгнали с колата си за Варна. Още преди да излязат от София катастрофирали. Автомобилът бил целия намачкан, а на тях им нямало нищо, предават от retro.bg.

В последствие се оказва, че Деси и гаджето й били тръгнали по бизнес дела. Като решили да пръснат голяма сума пари. Явно ясновидката преценила, че ще загубят от сделката. Затова от отвъдното не им позволила да стигнат на срещата.

Дъщерята на Кочовска още страда заради загубата на майка си. Цели 7 години не може д я прежали.

Девойката останала много разочарована от бившите приятели на родителката си. Когато била жива те висели на опашка пред вратата й да им помогне. А днес напълно са я забравили, жалва се момичето.

Чужди хора ходят на гроба на феномена. Носят й цветя, палят свещички, че дори и кафе и носят. А най-близките й не се сещат за нея.

Кочовска става ясновидка на 13 години. Тя преживява тежка катастрофа. След като я блъска камион и лежи в кома два месеца получава дарбата си. Още в пернишката болница започнала да вижда вътрешните органи на докторите и им предсказвала бъдещето.

Днес дъщеря й иска да продължи делото й като помага  на бедните. Десислава Кочовска щяла да открие фондация на името на майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар