Петър Дънов удивен: Слънцето лекува всички болести!

Гласувайте за статията

Петър Дънов е лечител на човешката душа и тяло

Топлете дланите си на слънце – препоръчва Учителя Петър Дънов

До 40-те години на 20-и век Петър Дънов обучава много последователи в прости правила наживот, които са в основата на създаденото от него Бяло братство – пише в. „Уикенд“. Учителя говори, дава примери и наставлява за това как човек да живее здравословно и как да се лекува, как да постигне хармония със себе си и със света и да промени живота към повече доброта и светлина. Затова и Дънов е наричан не само философ и учител, а и лечител на душата и тялото.

Основата на лечението му е използването на неизчерпаемата енергия на Слънцето. Петър Дънов е категоричен, че светилото може да излекува всяка болест, ако се използва умно, последователно и с вяра.
„Ако човек не посреща изгрева на физическото Слънце, не може да бъде здрав. Ако вие имахте знания, бихте могли да възприемете от Слънцето толкова енергия, че да лекувате всяка една болест. Ако при изгряването на Слънцето съзнавате, че възприемате повече от Божията любов и от Божествения живот, тогава слънчевата светлина ще има за вас лечебно действие“ – повдига завесата на древното знание Петър Дънов.

Създателят на Бялото братство уточнява, че най-силно е въздействието на първите слънчеви лъчи. Тогава човешкият организъм е най-възприемчив към слънчевата енергия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар