Елен Колева: Днешните мъже са плашещи (Какво още изповяда актрисата?)

Елен Колева: Днешните мъже са плашещи (Какво още изповяда актрисата?)
5 (100%) 1 vote

Елен Колева не ще и да чуе за мъже

Елен Колева не ще и да чуе за мъже. Наскоро актрисата навърши 34 години. Тя има хиляди роли в киното и театъра, но това, с което тя привлича вниманието на хората е личният й живот.

Елен Колева няма късмет в любовта. Тя не случи нито с връзката си Александър Найденов, известен с прякора си Майонезата, нито с писателя Калин Терзийски. Тези връзки отдавна са в миналото за актрисата. Тя обаче е наясно, че обществото често хвърля вината за това на жените. „Това е така заради манталитета и заради възпитанието, защото в крайна сметка така е по-лесно, но това е нелепо и смешно – мъжете да са жертва, при положение, че в повечето случаи те преследват жените и влизат в живота им”, разсъждава Елен пред вестник „Труд”.

„Ако мъжът също е мъж в истинския смисъл на думата, той ще каже – аз съм отговорен за това и това, но нещата в днешно време вече са обърнати”, допълва актрисата. В момента Елен няма мъж до себе си. „Нова муза няма, а ме вдъхновяват истински смелите мъже, но не външно смели, а истински смелите, които според мен вече са на изчезване. Идва нова генерация мъже, които са плашещи, защото не е ясно мъже ли са, или …”, казва актрисата.

Предизвикателство

Елен споделя още, че е предприела едно предизвикателство, а именно да се откаже от социалната мрежа Фейсбук за една година. Тя установява, че „като те няма там и по някакъв начин спираш да съществуваш”. „Чувствах се добре, когато не ползвах социалните мрежи, защото като сме там и половината ни време отива в това да следим други хора – как са облечени, какво пропагандират, а повечето от тях обикновено нямат здрава ценностна система… Човекът, когото следваш, би било хубаво да те провокира към смислено развитие, надскачащо елементарните инстинкти”, разсъждава актрисата.

Елен Колева не планира създаването на семейство и деца

Елен Колева не планира създаването на семейство и деца

Елен не планира създаването на семейство и деца. Тя смята, че това ще се случи, когато дойде момента. Актрисата казва още, че не би повторила повече грешката да прави компромис със себе си, за да бъде с даден човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар