Уфолог от Америка направи невиждано откритие! (Вижте)

Гласувайте за статията

Уфолог от Америка видя космически кораб

Уфолог от Америка направи невиждано откритие. Скот Уорнинг от дълго време се занимава с изследвания, свързани с извънземните. Той се е посветил живота си на това, да докаже тяхното съществуване.

Уфологът е направил своето откритие, когато е видял записите от камерите на Международната космическа станция (МКС). Станцията е съвместен проект на пет космически агенции. Скот Уорнинг твърди, че е забелязал два космически кораба на извънземни.

Уфологът   е направил своето откритие съвсем случайно. При преглед на записите от камерите той забелязва две ярки сфери, за които предполага, че са космически кораби. Внезапното им появяване той обяснява с временна неизправност в тяхното прикритие. Скот Уорнинг вярва, че в края на видеозаписа можем да видим точката, блещукаща с различни цветове, която се върти около оста си. Когато тя гасне, веднага светва нова. След това записът започва да прекъсва и екранът става зелен.

Уфологът смята, че тези събития са взаимосвързани. Според експерта, покрай МКС, преминава космически кораб, които трябва да бъде обезоръжен и да се освободи от спасителните си лодки в пространството в близост до Земята. За известно време космическите кораби изключват прикритието си и са видими за камерите.

Скот Уорнинг отхвърля идеята, че това е игра на светлината или че са отблясъци от камерата. Някои вярват на уфолога, други са скептични относно неговото откритие. Повечето потребители обаче са настроени по-скептично, защото според тях този запис е с много лошо качество пише сайтът golplan.ru.

Уфолог от Америка направи невиждано откритие

Уфолог от Америка направи невиждано откритие

Ще ни се покажат ли скоро извънземните или ще ни наблюдават тайно, това е въпрос, на които много учени се опитват да отговорят. Италианският уфолог Масимо Фратини също твърди, че има доказателства, че извънземните ни наблюдават. Той открил на бейзболен мач извънземно присъствие, което е видимо само чрез камера на мобилен телефон. Откритието си е направил на 10-ти ноември 2010-та година и ще го представи на следващата конференция за НЛО на 20-ти май тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар