Гинка Кесякова прежали Румен Радев

Гинка Кесякова прежали Румен Радев
5 (100%) 1 vote

Гинка Кесякова окончателно прежали Румен Радев

Бившата съпруга на Румен Радев окончателно превъзмогна мъката от раздялата си с него. Чаровната банкерка отново се носи на крилете на любовта.

Благодарение на настоящия си любим тя забрави държавния глава. Връзката на Гинка Кесякова и Иван датира от няколко години.

Двамата са били колеги дълго време. Запознали се покрай работата си в Българо-американската кредитна банка, където и двамата заемали отговорни позиции.

Интересен факт е, че те напуснали старото си работно място по едно и също време. След това Гинка Кесякова започнала работа в „Токуда банк“.

Към днешна дата Иван върти собствен бизнес. Той е собственик на строителна компания. Занимава се още с дизайн, оценка на проекти, довършителни работи и строителство.

Благодарение на него очарователната Гинка успя окончателно да превъзмогне мъката си от раздялата с настоящия президент. По всичко личи, че връзката й с Иван е сериозна и двамата са много щастливи заедно.

Наскоро той публикува снимка в мрежата, на която държи в ръцете си цяло сандъче с рози. С повод и без повод, той често подарява цветя на любимата си.

Наскоро двамата са били на почивката в планината. Гинка е запален планинар. Но още повече й допада почивката край морския бряг и най-вече воаяжите из слънчева Гърция.

Бившата съпруга на президента постоянно публикува фотоси от морските си приключения, с които слага настоящата първа дама в малкия си джоб, пише Хот арена.

Още с първата си поява в медиите Гинка спечели общественото одобрение и определено е по-предпочитана от Деси Радева. Заслуга за това има не само миловидното й излъчване, но и скромността й.

Гинка не е от хората, които искат на всяка цена да бъдат забелязани.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар