Италиански уфолог доказа, че извънземните ни наблюдават (Ето какво каза той)

Италиански уфолог доказа, че извънземните ни наблюдават (Ето какво каза той)
5 (100%) 3 votes

Италиански уфолог потвърди скорошната ни среща с извънземни

Италиански уфолог доказа, че извънземните ни наблюдават. Той потвърди, че съвсем скоро ни предстои близка среща с тях, пише сайтът golplan.ru. Италианският експерт по „летящи чинии” доказа, че сме интересни за извънземните и те ни наблюдават. Човечеството е все по-близо до срещата си с извънземните обитатели.

Италианският уфолог Масимо Фратини, изследовател с повече от 40-годишен стаж, е уверен в това, че Земята в продължение на хиляди години е под наблюдението на извънземни. Уфологът в продължение на години изследва и събира доказателства, за да докаже своята теория. Според Масимо Фратини впечатляващият брой материали, които той е събрал, доказват, че има „извънземно присъствие” на Земята.

„Моите изследвания продължават дълги години”, казва специалистът. „На следващата конференция за НЛО (20-ти май 2018-та година) в Рим, аз ще покажа невероятно доказателства за това, че Земята е посещавана от извънземни безпилотни самолети (или други сонди), както и от извънземни лица… Избирайки хора, с които да контактуват, те (извънземните) никога не са представяли никакви признаци , че дават привилегии на определена социално-икономическа класа”, допълва италианкият уфолог.

Масимо Фратини внимателно проучил няколко уникални случая. Той открил присъствие на мистериозно създание сред деца на бейзболен мач. На 10-ти ноември 2010-та година уфологът открил на спортното игрище мистериозното създание. Изненадващо е, че присъствието е видимо само чрез камера на мобилен телефон. Той вижда „нещо мистериозно, заобиколено от енергийно поле, излъчващо светлина, невидима за човешкото око”.

Италиански уфолог доказа, че извънземните ни наблюдават

Италиански уфолог доказа, че извънземните ни наблюдават

Уфологът е сигурен, че това едно от доказателствата, че извънземните притежават модерни технологии. Той е убеден, че те могат да ни следват без да проявяват враждебност и без да ги забележим. „Те ни изучават… Но аз мисля, че на този етап те се ограничават само с наблюдението и се опитват да разберат има ли вероятност да осъществят реален „контакт” с нас”, обяснява Масимо Фратини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар