Родителят на Чочо Попйорданов погреба още един член на семейството си

Гласувайте за статията

От години бащата на актьора не празнува Великден

Смъртта застигна още един от членовете на семейството на покойния Чочо Попйорданов.

Тези дни е издъхнала тъщата на бащата на Чочо Попйорданов – Иван Попйорданов. Дългогодишният директор на Киноцентъра и на БНТ страда неутешимо заедно със съпругата си Диана Андреева-Попйорданова за тежката загуба.

Тъщата на Иван Попюорданов наближавала 80-та си годишнина, когато напуснала този свят. Смъртта й притеснила сериозно бащата на Чочо Попйорданов, тъй като тя била с цели 13 години по-млада от него.

Чочо Попйорданов

От години бащата на актьора не празнува Великден

Зина Андреева работела в Агенцията по заетостта. В последните дни Иван Попйорданов дава всичко от себе си, за да разнообрази дните на почернената си половинка. Само така можел да я разсее поне за малко от мъката.

Попйорданов наследил любовта си към балкана от своя баща, който е основател на Юношеския туристически съюз на БТС.
Напоследък Иван Попйорданов и съпругата му прекарвали всеки свободен миг, катерейки Витоша или пък пътували из страната.

От няколко дни насам са на обиколка из Пирин. Двойката превзема върховете на Пирин. В постиженията си вече са записали Вихрен, Тодорка, Каменица, Кутело и Полежан. Твърдят, че се чувстват изключително щастливи на 2 500 метра и подчертават, че Пирин наистина е величествен.

След дългите и уморителни преходи, които правят през деня, двойката се прибира в Добринище, където са отседнали. Близки на семейството издават, че по Великден бродели из белите хилядници на Пирин планина.

Иван Попйорданов не отбелязва Великден, откакто изгуби сина си Чочо Попйорданов навръх светлия християнски празник. Припомняме, че той си отиде в резултат на нелеп инцидент, който се случи на 5 май, преди пет години.

Актьорът бе отишъл на гроба на майка си, за да засади петунии. Това се случи десетина дни след смъртта й. по невнимание обаче падна от двуметрова височина в гробищен парк „Бояна“.
В резултат на тежката черепно-мозъчна травма, която получи при инцидента, Чочо Попйорданов издъхна по-късно в „Пирогов“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар