Доктор Стилянова отсвири Капките (Вижте защо не се съгласила да участва)

Доктор Стилянова отсвири Капките (Вижте защо не се съгласила да участва)
3 (60%) 1 vote

Доктор Стилянова отхвърли покана да се изяви в Капките, Ралица Паскалева ангажирана със снимки в „Откраднат живот”

Доктор Стилянова, която стана любимка на зрителите от хитовия лекарски сериал „Откраднат живот” получила покана да участва в имитаторското шоу „Като две капки вода”. За съжаление ангажиментите й с поредицата не й позволили да се изяви на музикалната сцена и да покаже талант.

Чаровната Ралица Паскалева сама призна пред феновете си за поканата. Като сподели, че пее добре. Освен това поддържа приятелски отношения с много певици. Сред които е наскоро родилата поп звезда Мария Илиева.

Паскалева от сега е наясно, че и в следващия сезон на Капките едва ли ще може да зарадва своите почитатели. Както стана известно красивата актриса е бременна и скоро ще роди първото си дете.

Като жена, която ражда за първи път красавицата ще е много ангажирана с отглеждането на бебето си и е наясно, че й предстои изстинско предизвикателство.

Да припомним, че Ралица ще става майка за първи път от любимия си Теодор Салпаров. Паскалева сподели този факт със зрителите в социалната мрежа, но не пожела да разкрие пола на бебечето си, предават от електронното издание hotnews.bg.

В момента бременността й протича по всички правила и не й пречи да работи на снимачната площадка. Въпреки, че снимките по лекарската поредица вървят от рано сутрин почти до 19 часа вечерта.

Доктор Стилянова не пропуска снимачен ден и активно се снима. Ралица с усмивка казва, че е само бременна, а не е болна жена. Така, че ще играе в сериала до края на петия му сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар