Това твърдение за Жоро Илиев взриви мрежата

Гласувайте за статията

Появиха се такива, които твърдят, че е жив

Твърдение за бившия шеф на ВИС-2 – Жоро Илиев, който отдавна не е сред живите, взриви мрежата.

Фейсбук пространството бе обиколено от сензационната новина, че Жоро Илиев е жив. В подкрепа на тези думи се появи и снимка, на която Главният, е седнал в заведение, пременен в бял костюм.

Това твърдение обаче разпали мнозина от потребителите на социалната мрежа. Броени минути след появата му, то бе залято от ураган от коментари.
То бе поместено в групата „Забелязано в София“.

Жоро Илиев

Появиха се такива, които твърдят, че е жив

На въпросния фотос, под който е написано твърдението, се вижда мъж, облечен в бял костюм и с черни очила, седнал на стол.
На пръв поглед може би мнозина биха го объркали с Жоро Илиев, но приликата се изчерпва дотам.

Повечето от потребителите са категорични, че това не е покойния шеф на ВИС-2. Други дори попитаха дали не са луди, за да твърдят подобно нещо. Трети пък категорично заявяват, че „този келеш“ няма нищо общо с Жоро Илиев.

Не липсват и такива, които твърдят, че хората, виждали на живо Жоро Илиев, никога не биха твърдили, че това е той. Дори нещо повече – ще са убедени, че това НЕ е той.
Намериха се и такива, които да разкрият, че въпросният „келеш“ се разхожда с този костюм от години и дори се възмущават на огромното му самочувствие, при положение, че е пълен „дришльо“.

Някои от потребителите на социалните мрежи пък твърдят, че всички мутри са живи и допълват, че който иска да ги посети, няма никакви грижи това да се случи.
Не липсваха и такива, които обърнаха твърдението на майтап. Те твърдят, че не знаят дали това наистина е Жоро Илиев, но щом Динко му е келнер…

Това са само малка част от подигравателните коментари, които заляха мрежата при появата на снимката и твърдението, че Жоро Илиев е жив, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар