Доналд Тръмп: Ударът по Сирия може да е скоро или не чак толкова скоро

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп не е обявил кога ще е ударът по Сирия

Доналд Тръмп продължава с постовете си за въпросите, свързани със Сирия в социалната мрежа Туитър. Днес той отново коментира своите предишни изявления относно евентуалния ракетен удар по Сирия.

По-рано Доналд Тръмп обяви, че има нови „умни” ракети, които не могат да бъдат прихванати от руските системи за ПВО. „Приготви се Русия, защото те идват – хубави, нови и „умни”. Не трябва да сте в съюз с някой, който убива народа си и се радва на това”, написа Тръмп в профила си в социалната мрежа.

Днес той уточни отново там, че никога не е посочвал конкретни срокове за провеждането  на  операцията в Сирия. „Никога не съм казвал кога точно ударът по Сирия ще бъде нанесен. Това може да се случи много скоро или не чак толкова скоро! Във всеки случай САЩ под мое ръководство свършиха много работа за прочистването на региона от ИДИЛ. Къде е вашето „благодаря” Америка?”, написа Доналд Тръмп в Туитър.

Бившият командващ на Черноморския флот, руския адмирал Владимир Комоедов също коментира тежката ситуация. „Президентът на САЩ Доналд Тръмп във връзка със ситуацията в Сирия отмени планирано посещение в чужбина и това е много сериозно”, каза адмиралът.

„Американците, разбира се, са главните провокатори – те не искат да чуят нашите аргументи, да приемат доказателствата за неизползване на химически оръжия. И те са готови да накажат тези, които не са свързани с използването на това оръжие с мощен удар”, смята Комоедов, пише Блиц.

Доналд Тръмп не е обявил точно кога ще е ударът по Сирия

Доналд Тръмп не е обявил точно кога ще е ударът по Сирия сн. Гугъл изображения

Днес турският президент Реджеп Ердоган заяви, че ще разговаря по телефона с Владимир Путин за Сирия. Това беше съобщено от турската телевизия НТВ. „Снощи разговарях с Тръмп, днес ще говоря с Путин. Ще говорим по въпроса за предотвратяване на химическите нападения”, посочи турският президент относно въпросите свързани със Сирия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар