Развалиха го: Рачков се поведе по акъла на Коцето и Гъмов!

Димитър Рачков не си избра добра компания, рискува и той да се пропие
0

Димитър Рачков вилнее по кръчмите с Гъмов и Коцето!

Константин е взел под крилото си аверите от шоуто за имитации „Като две капки вода”. С комика Димитър Рачков, учителя им по актьорско майсторство Станимир Гъмов и певеца Боби Турбото не излизат от чалготеките.

Рачков
Димитър Рачков не си избра добра компания, рискува и той да се пропие

Към звезднати юнаци се е присъединил и ловеца на бежанци от Ямбол Динко Вълев. Той бе съквартирант на Коцето във Вип Брадър, където двамата се сближиха.

Компанията може да бъде засечена почти всяка вечер в чалготеката на Коцето в Студентския град. Свидетели на техните купони твърдят, че на масата им лее уиски на потоци от литри и четиримата си тръгват призори на „четири крака”.

След като Мария Игнатова заряза Рачков и гаджето на Гъмов също го паряса, двамата са се отдали на пиянски запои до зори.

“Тръгнали са по много лош път, от където трудно се излиза. Не знам защо се връзват на акъла на Константин, който в най-скоро време също ще мина в графата разведени. Едва ли на неговата съпруга Надя й е приятно да се прибира всяка вечер пиян на кирка.

А Гъмов се е хванал с него, защото пие на аванта, а знаем, че не е много добре финансово“, коментират зрители на шоуто „Като две капки“, в което участват всички те.

Четиримата обаче изобщо не се впечатляват от това, което говорят хората за тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.