Върза ги: Изгонената Мариела не се яви при Гала и коментаторите!

Върза ги: Изгонената Мариела не се яви при Гала и коментаторите!
5 (100%) 1 vote

Изгонената готвачка Мариела върза Гала и коментаторите!

Готвачката Мариела върза тенекия на Гала. Както и всички останали, отпаднали от кулинарното шоу Hell’s Kitchen, тя трябваше да бъде сутринта в предаването на „На кафе” по Нова телевизия. Тя обаче не дойде.

Гала

Мариела не отиде в предаването на Гала

Водещата и коментаторите Деси Цонева и Иво Танев не разбраха каква е причината за отсъствието й. Те обаче не спестиха критиката за нейната притворност и липса на умения в професионалната кухня.

Вчера вечерта Мариела бе изгонена от вбесения шеф Виктор Ангелов. Зрителите не скриха радостта си от изгонването й, като я обавиха за голяма интригантка.

Според зрителите Мариела не се е появила в студиото на водещата Гала, защото се уплашила от критиките. Тази вечер ще станем свидетели на най-емоционалната и драматична вечер в Hell’s Kitchen България. Ще се наложи шеф Ангелов да промени тотално правилата.

Но преди това ще видим сблъсъка между номинираните за изгонване готвачи Марко и Иван. Двамата ще се доказват на два кулинарни дуела.

В първата част трябва да покажат бързина и прецизност, а във втората да покажат знания и умения. Победителят ще спечели привилегията за вечерята.

Тази вечер в ресторанта ще нахлуят отново куп звезди. Криско и компания ще очакват перфектната вечеря от отбора на червените.

Чаровниците, поп фолк дивата Анелия, танцьорката Яна Маринова и Радина Боршош, ще разчита на сините за своите перфектно поднесени чинии.

Номинираните Иван и Марко ще получат още една нелека задача. Освен капитани на отборите, те ще трябва да станат и лични шеф готвачи на ВИП-овете.

Последвалите събития в кухнята ще накарат шеф Ангелов да приеме други правила, различни от досегашните. Какви ще са те, ще видим още тази вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар