Джино Бианкалана отново запаса пистолет в гащите: Варди блондинки!

Джино Бианкалана отново запаса пистолет в гащите: Варди блондинки!
3 (60%) 2 votes

Джино Бианкалана запаса пистолет в гащите, пази блондинки!

Джино Бианкалана отново има пищов в гащите. Победителят от последния сезон на ВИП Брадър се прочу покрай любовната си афера с поп фолк дивата Джена.

Джино

Джино Бианкалана се движи като каубий из столицата

Сега обаче гаджето му е щастливо омъжена за Наско Стоев – Малкия Канар и двамата вече си имат син. Джино дълго време ближеше любовни рани и се надяваше да си върне приятелката, но сега вече всичко е в миналото.

След като свърши шоуто по Нова телевизия Джино постъпи в клиника в Турция ,за да се лекува. Преди две години той катастрофира с мотор на магистрала в Америка. При ляв завой неумела шофьорка го забърса и само бързата намеса на докторите го отърваха от смъртта.

Сега папараци уловиха Джино да се разкарва посред бял ден из софийските улици, препасал патлак на кръста. Той бе в компанията на още две руси дами и на брат си Боби Тошев. Стана ясно, че едната руса дамае съпругата на брат му.

Двамата бяха заедно 15 години и накрая узакониха връзката си в София. Семейството на брадъра Джино Бианкалана върти фирми в Америка, където живее от дълги години.

Мистерия остана коя е втората жена. Дали е само позната на компанията или е гадже на Джино. Той обаче не е признавал, че има приятелка.

Четиримата се повозиха на тузарските си коли и после се разходиха из парка. Джино отново беше с бастун, защото не се е възстановил след катастрофата и операцията.

„За какво му е патлак за самоотбрана, като си има бастун в ръцете? В кой век живеем, не отминаха ли мутренските години?“, цъкат с език разочаровани софиянци, мернали оръжието в гащите на брадъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар