Гала отново си навлече гнева на зрителите

Гала отново си навлече гнева на зрителите
5 (100%) 1 vote

За пореден път Гала успя да си навлече гнева на зрителите

Гала отново разгневи зрителите си. Тв водещата се превърна в пиар на колежката си Деси Банова и заради симпатиите си към разгневи зрителите пред малкия екран. След поредното гостуване на бъдещата госпожа Плевнелиева в предаването на Гала, последната стана обект на негативни коментари.

Зрителите на женското ток шоу побързаха да обвинят водещата, че тя прави пиар на колежката си. По време на цялото си интервю с Деси Банова, Гала изтъкваше какъв стойностен човек е тя.

Заедно с бившата синоптичка гости в студиото бяха нейната майка Лили и щерка й Йоанна.

Възрастната жена не пропусна възможността да изтъкне, че е възпитала достойно щерка си и своята внучка. Лили допълни, че всеки, който познава дъщеря й знае, че тя е изключителен моралист и няма да повярва на нито думичка от това, което се пише за нея.

Гала веднага се съгласи с нея и заяви, че това в действителност е така, пише ПИК.

Темата за отношенията й с Росен Плевнелиев също не беше подмината. Поводът за гостуването на Деси Банова в предаването на Гала се оказа предстоящата сватба на бившата синоптичка.

Любимата на експрезидента сподели, че той й е предложил брак. Тя коментира и отношенията му с дъщеря й Йоанна.

Деси Банова каза, че щерка й е изключително щастливо дете. Блондинката допълни, че Йоанна и Росен се разбират много добре. Той спечелил одобрението на малкото момиченце още при първата им среща.

За дъщеря си Деси Банова каза още, че е отлична ученичка и е лидер в класа си. Освен уроци по английски, тя посещава и курсове по приложни изкуства и художествена гимнастика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар