А такаа: Златка Райкова отложи сватбата, не иска да се омъжва! (още подробности)

А такаа: Златка Райкова отложи сватбата, не иска да се омъжва! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова май наистина е приела пръстена само проформа!

Златка Райкова и Георги Валентинов ще се женят, ама друг път. След помпозното предложение за брак в ефира на Нова телевизия, те станаха най-обсъжданата двойка у нас.

Златка Райкова

Златка Райкова не иска да се омъжва за Георги Валентинов, отложи сватбата

Припомняме, че ММА боецът поиска ръката на плеймейтката по време на лайф в „Като две капки вода“. Той излезе на сцената с пръстена, а Златка Райкова остана с отворена уста от изненада. Тя доста се зачуди, преди да каже „Да“, но в крайна сметка прие.

Оказа се обаче, че съгласието й май е било проформа и за да не изложи Георги пред цяла България. Близки до Русата Златка източници разкриха, че тя е отложила сватбата преди малко повече от седмица.

„Злати не иска да се омъжва. Тя винаги е имала някакъв страх от брака, от големите дандании и суетата около венчавките. А може и да я е страх, че подписът ще убие любовта, знае ли човек… Истината е, че помоли Георги да не бързат с датата, нито с подготовката“, издадоха източниците.

Както знаем, Златка Райкова и Георги Валентинов живеят заедно от доста години и на практика са истинско семейство, само че без деца. Затова и е някак си необяснима реакцията на плеймейтката, която отлага.

А може би Райкова не е сигурна в чувствата си и затова не е готова на такава голяма крачка, шушукат из светските среди на столицата. Тепърва ще видим какво ще стане и дали двамата все пак ще се вземат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар