Мариела Нордел напомни за себе си: Скочи срещу собственици на кучета в столицата! (още подробности)

Мариела Нордел напомни за себе си: Скочи срещу собственици на кучета в столицата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел е твърдо против да се грижим първо за кучетата, а после за хората!

След поредния ужасяващ случай на жестоко нахапано от домашно куче дете, много потребители в мрежата се разбунтуваха. Една от тях е устатата Мариела Нордел, която отлично помним от престоя й в Къщата на Вип Брадър.

Мариела Нордел

Мариела Нордел хич не си поплюва и не се прави на природозащитничка

Ето как изригна преди часове Мариела в мрежата. Тъй като е категорична, че първо трябва да се погрижим и опазим хората и децата си, пък тогава животните. Виж поста й, който е съчетала с мнение и на Явор Дачков.

„Тази сутрин в градинката на „Св. Седмочисленици“ собственик на ротвайлер се разкрещя на служител от МВР (сградата е в съседство), който му беше казал да си върже животното. Кучкарят беше готов да се бие.

Нарече другия човек с отвратителни обиди и го ругаеше в бесовско изтъпление. Безумието с тези кучета трябва да бъде прекратено. Глоби и строги наказания за всички, които изкарват тези животни без намордник. И ги оставят да се мотаят невързани по дворове и градинки, застрашавайки живота на хората.

Общината е виновна за всички трагедии с кучета. Припомням, че имаше и смъртни случаи, а вчера едно дете едва не беше убито от друг ротвайлер“ – това написа колегата ми Явор Дачков.

А аз напълно спделям мнението му! Точно в тази градинка се събират най-гадните кучкари. Псетата винаги препускат свободно и освен, че серат, където им падне, са голяма заплаха. Заради училището отсреща и оскверняват Църквата там.

Неведнъж съм сигнализирала на общината, включително и със снимки – отговориха ми след няколко месеца и с дежурното “бла бла бла, не открихме нарушения“, изригна Михаела Нордел в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар