Михаела Филева влиза в „Гласът на България“

Гласувайте за статията

Михаела може би ще замести Поли в предаването

Михаела Филева може да измести Поли Генова от журито

Поп звездата Михаела Филева ще стане част от новия сезон на „Гласът на България“ – пише „Уикенд“. Именно нейното мнение ще бъде решаващо за съдбата на някои от участниците в музикалното шоу. Каква обаче точно ще бъде ролята ѝ, екипът на „Гласът на България“ пази в тайна – отбелязва изданието.

Новината, че протежето на Графа, който е един от менторите в предаването, ще се появи там, предизвика паника сред феновете на друг член на журито – Поли Генова. Причината е, че нейното място най-вероятно щяло да бъде застрашено. В следващите етапи на състезанието Михаела Филева може да седне в стола ѝ. Честите пътувания на Поли в чужбина, за да се вижда с гаджето си, както и многобройните ѝ професионални ангажименти, адски затруднявали работата ѝ в шоуто. Затова екипът дълго време обмислял различни варианти как точно да я покрият, когато не е в България. Нищо чудно, ако сега Михаела се впише добре в музикалното риалити, да измести Поли в следващия сезон.

Предложението Филева да се присъедини към формата идвало от Графа, който е и неин продуцент. Той дал идея протежето му първо за кратко да се появи в тв ефира, като ѝ се определи епизодична роля. В случай, че присъствието ѝ се приемело добре от зрителите, можела да получи и постоянно място в четворката на журито. Подобна роля няма да бъде нещо ново за Филева. Преди няколко години тя беше част от съдийската групо в шоуто „България търси талант“ – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар