Новата депутатка на Марешки крие позорно минало (Вижте я като момиче на „Плейбой”)

Новата депутатка на Марешки крие позорно минало (Вижте я като момиче на „Плейбой”)
4 (80%) 1 vote

Новата депутатка на Марешки със скандално минало, Елена Аксиева била модел и зайче на „Плейбой”

Новото попълнение на Марешки в парламентарната група на „Воля” се оказа красива моделка”. Елена Аксиева, която тези дни положи клетва като народен представител на мястото на напусналата парламента Нина Миткова участвала в конкурси на „Плейбой” и кършела снага почти гола по нощните столични клубове. Нейни голи снимки могат да се видят в мрежата.

Елена се опитала да пробие в развлекателния бизнес през 2010 година когато била на 23. Тя участвала в еротичен форум, който взела, че спечелила. Пред журито бъдещата народна представителка както и пред публиката се представила с много скандални откровения.

Аксиева разкрила, че е малко лудичка и не й липсва известна доза ексцентричност. Тя споделила без капка свян, че сексуалните й фантазии са много смели. Мечтаела да изпита оргазъм в самолет по време на полет. А после да скочи с парашут и както лети да продължи да изпитва върховното удоволствие. Тези нейни думи се пазят в архива на конкурса.

Въпреки, че спечелила надпреварата в конкурса Елена не успяла да стигне до върха на моделска кариера. Славата бързо я напуснала, но за сметка на това успяла да завърти полезни познанства с известни личности.

Неин съпруг станал пловдивския бизнесмен Атанас Паришев, който е собственик на просперираща охранителна фирма. Въпреки, че с Аксиева имат голяма разлика във възрастта си двамата създали семейство. Бившата моделка и настояща дрпутатка му родила син.

Именно бременността и майчинството били причина да запазят мястото й в парламента повече от шест месеца. Обаче детето поотраснало и за него се грижели вече бабите и бавачка.

С появяването си на новото си работно място красавицата успя да скандализира силния пол в парламентарната зала. Въпреки, че изглежда прилично в делови костюм мъжете ахнали когато я видели за първи път, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар