Горещо: Натали Трифонова събра очите на гърците с безкрайните си крака!

Натали Трифонова изуми гърците на плажа, взе им акъла
0

Натали Трифонова взе акъла на гърците с безкрайните си крака!

Натали Трифонова и гаджето й прекараха Великден и празниците на почивка в съседна Гърция. Любимият не спира да глези синоптичката на Би Ти Ви. Той е чужденец и обожава съседна Гърция, като често води русото изкушение в съседната страна.

Натали Трифонова
Натали Трифонова изуми гърците на плажа, взе им акъла

Красавицата и нейния мачо забегнаха на почивка, като потънаха в лукса на съседна Гърция. Двойката не отиде на тузарски хотел, а си нае цяла къща на брега на морето.

Влюбените се спазариха за вила в селцето Неа Перамос. Същото е известно със своите невероятни плажове, тишината и спокойствието.

Къщата, която гаджетата обитаваха няколко дни разполагаше с огромен двор. Там красавицата си пиеше кафето всяка сутрин, галена от морския бриз.

Синоптичката Натали Трифонова и нейния любим събираха тен през деня. А вечерите прекарваха в луксозни ресторанти и в дълги разходки покрай морския бряг.

Красивата синоптичка от Би Ти Ви направо шокира всички плажуващи. Щом се съблече по бански околните бяха поразени от дългите й крака, блян за всеки мъж, както и от стегнатите й гърди с перфектни форми.

А с изрязаният си бански накара мнозина представители на силния пол да отделят обилно слюнотечение.

Гаджето на Натали Трифонова високо ценял красотата й и самата нея. Той бил много мил, всеотдаен и грижовен към нея, а хубавицата му отвръщала със същото, коментират очевидци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.