Къци Вапцаров изригна срещу медиите: Виж как обилно ги нахрани в мрежата! (още подробности)

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров скочи бесен срещу медиите у нас, не го цитирали правилно!

Къци Вапцаров или простичко Къцамун, както го нарече Фънки навремето, че дори го и възпя, изригна бесен в социалната мрежа. Този път постът му не беше срещу високите сметки за тока и парното, а срещу медиите.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров избухна бесен в мрежата и обвини медиите, че го „преследвали“ виртуално

Или по-точно срещу жълтите, според бившия шоумен, медии. Които не спирали да го дебнат и следят. И само да напише два реда в мрежата, моментално го крадяли и украсявали. Ето как нахрани Къци копоите репортери:

„Някакви помияри редовно си преписват от стената ми, доокрасявайки го със злобни краски.. Писал съм, че Топлофикация са гадини и тия веднага: Тежки сметки за парно мъчат Къци!…

Писал съм че отивам в Гърция и тия веднага съчинили „новина“: Прецакват с узо и маслини Къци!… Тоест квото и да видят, важно е Къци да е прецакан и фалирал и умрял, по възможност…

Боже, колко прост и нагъл народ има! Айде сега, препишете и това, глупаци, дано изкарате 50 стотинки!“, написа на стената си Къци Вапцаров.

Разбира се, постът му веднага привлече аудитория, която започна да ръкопляска, лайква и коментира с патос. А Къцамун не спря, а продължи с тирадата:

„Те от това печелят, да преписват и съчиняват помии. Някои съчиняват и цели интервюта… от преписано. Съветват ме да си го преместя в другия крачол, ама то вече свършиха крачолите от тия нещастници“, ядосва се любимецът на Фънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар