Принц Хари и Меган Маркъл изумиха всички с това решение за сватбата им

Гласувайте за статията

Дори и кралицата се е съгласила, макар и с неохота

Принц Хари и Меган Маркъл, които след броени дни ще се врекат във вечна вярност, изумиха всички с решението, което взеха за сватбата им.

Те продължават да разчупват стереотипите на британския кралски двор. По всичко личи, че Меган Маркъл няма да успее да спечели любовта на кралица Елизабет Втора с тези „изцепки“. Освен това принц Хари също е на път да загуби благоразположението на баба си. Преди време тя му обяви открита война именно поради отказа му да подпише предбрачен договор с Меган Маркъл.

принц Хари

Дори и кралицата се е съгласила, макар и с неохота

Бъдещите младоженци не спират да изненадват неприятно кралицата, както и останалите членове на британското кралско семейство.
Двойката за пореден път ще наруши традициите.

Оказва се, че принц Хари и Меган Маркъл са взели решение на сватбата им да не присъстват британски или чужди политици. Запознати издават, че нито един британски или чужд политик не фигурира в списъка с гостите на бъдещите младоженци.

Британското електронно издание „The Guardian“ отбелязва, че сред поканените не са дори и американския президент Доналд Тръмп, нито пък предшественика му Барак Обама.
Сред списъка с поканените на грандиозното събитие не присъства и името на британския министър-председател Тереза Мей. Прави впечатление, че в списъка не фигурира нито едно име на британски политик.

Говорител на двореца Кенсингтън заяви, че е било взето решение за сватбата на принц Хари и Меган Марккъл да не бъде съставян официален списък с имената на политически лидери – британски и чужди. Решението е било консултирано с правителството на Нейно Величество и е взето от кралското семейство.

600-те гости, които са поканени на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, са все хора, с които двамата младоженци имат пряка връзка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар