Николай Банев в леглото с шест красавици в Сен Тропе (Вижте българския Хю Хефнър)

Гласувайте за статията

Николай Банев в оргия с шест хубавици в Сен Тропе, олигархът крие скандални спомени от лъскавате си почивки

Николай Банев и половинката му Евгения пазят в семейния албум незабравими спомени. От преди години когато черните облаци не бяха надвиснали над главата на олигарха.

Богаташите неспираха да ходят на луксозни почивки, полети обилно с най-скъпо шампанско за сметка на неизплатените заплати на работниците си. Които тръпнели в очакване да им платят за труда.

cof

Милионерите бяха станали известни с невероятния си лъскав начин на живот. С който не спираха да парадират. Още се помни как на сватбата им, която бе през 2006 година е поканен да пее Джо Кокър. Хонорарът на който не е бил по-малко от 300 хиляди долара.

Банев и Евгения не спират да говорят, че са жертва на политически тормоз. Но не дават правдоподобно обяснение как толкова много, та чак неприлично са забогатели, предават от hotarena.net.

Говори се, че по време на ваканция в Сен Тропе Николай Банев решил да влезе в образа на българския Хю Хефнър. Поканил в спалнята си не една или две, а цели шест красавици. Които да го дарят с ласки. За Евгения пък разправят, че ходела разголена на всяка крачка и участвала в снимки за филми предназначени единствено за възрастни.

Кадрите от техните разгулни почивки са скрити в албума на скандалното семейство. А бизнесмена не спира да обяснява, че е натрупал милионите си благодарение на изключителния си бизнес нюх. Обаче всъщност се оказва, че по-скоро символизира разрухата по време на прехода.

Запознати издават, че даже имал намерение да увековечи живота си в автобиография. В която ще опише как лоши хора са му попречили да стигне до върха по пътя към големите пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар