„The Sun“ издаде къде е скрита Юлия Скрипал

Гласувайте за статията

Братовчедка й Виктория Скрипал проговори по случая

Изданието „The Sun“ излезе с любопитна информация на страниците си, разкриваща къде е скрита Юлия Скрипал.

Според публикуваната информация, наследницата на бившия шпионин Сергей Скрипал – Юлия Скрипал, е била откарана в болница във военна база.
Изданието посочва, че разкрива тази информация, позовавайки се на добре осведомен източник, чието име не издава.

То отбелязва, че Юлия Скрипал е била преместена в болницата във военната база от съображения за сигурност.
Въпреки това обаче здравословното й състояние остава под строги наблюдения. Разбира се така и не става въпрос в коя точно военна база е откарана Юлия Скрипал, но причината е напълно разбираема.

Юлия Скрипал

Братовчедка й Виктория Скрипал проговори по случая

Изданието отбелязва, че е малко вероятно Юлия Скрипал да поиска политическо убежище във Великобритания. Това пък става ясно от думите на нейната братовчедка Виктория Скрипал. На въпроса на „The Sun“ дали Юлия би искала да остане в чужда държава или пък желанието й е да се върне в Русия, тя отговори, че към момента се извършва основен ремонт в апартамента й в Русия.

От думите на Виктория става ясно, че Юлия Скрипал е щяла да се омъжи и допълва, че има цялата свобода да избере дали да остане там или да поиска политическо убежище. Тъй като никой нищо не й е забранявал, тя има пълното право да направи своя свободен избор.

Виктория Скрипал отбелязва, че към днешна дата медиите се опитват да втълпят какво ли не по случая. Дори твърдят, че тя трябва да поиска политическо убежище, а това нямало как да се случи.

Припомняме, че вчера се появи доста странна информация по случая на руския агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипал.
Според информацията все още не било потвърдено официално, че Юлия е лекувана от отравяне с „Новичок“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар