Меган и Хари отказаха сватбените подаръци (Вижте защо) Преглеждания: 2002

Меган и Хари отказаха сватбените подаръци
0
Оценете този post

Меган и Хари не искат подаръци

Меган и Хари не искат сватбени подаръци. Сватбата на Меган и Хари наближава. Всички подробности вече са уточнени. Мястото, гостите, тортата, озвучаването са уточнени, а и няма как да не са, след като до сватбата остава близо месец.

Меган и Хари получиха и официалното разрешение на кралицата въпреки хилядите слухове и спекулации, че тя не харесва Маркъл. Дворецът Кенсингтън съобщава всяка нова подробност около кралската сватба на страницата си в социалната мрежа. Единственото, което се пази в тайна засега е това как ще изглежда сватбената рокля на Меган. Не остана много време и ще разберем и тази дълго пазена тайна.

Сега от двореца Кенсингтън пуснаха ново съобщение за сватбата на принца и актрисата. И там пише какви подаръци иска бъдещото семейство. Това, което искат обаче не е материално. Меган и Хари призоваха всички гости да похарчат предвидените средства за подаръци за благотворителност.

Кралското семейство предлага седем каузи, които да бъдат подкрепени финансово с тези пари. „Двойката е избрала каузите, защото се занимават в проблеми, към които самите те не са равнодушни, включително спорта като начин за подобряване на социалния климат, разширяване правата на жените, опазване на морските крайбрежия и околната среда като цяло, живота на бездомните, лечението на ХИВ и въоръжените сили”, пишат от двореца. „ Много от тях са малки благотворителни организации, а двойката има удоволствието да усъвършенства и да даде светъл лъч в тяхната работа”, допълват оттам.

Меган и Хари отказаха сватбените подаръци
Меган и Хари отказаха сватбените подаръци сн. Туитър

От двореца потвърдиха още, че Барак Обама и съпругата му Мишел не са поканени на сватбата. Доналд Тръмп също няма да присъства на дългоочакваното събитие. Меган и Хари са поканили на сватбата си лични приятели и обикновени британци, а политическото присъствие ще е минимално. Решението да няма официален списък на гости за сватбата с политически лидери бе обосновано с размера на църквата и с факта, че Хари е петият по ред за унаследяване на трона. Това предаде Би Би Си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.