Скандал: Сузанита злобее срещу Десита заради Галин!

Скандал: Сузанита злобее срещу Десита заради Галин!
5 (100%) 3 votes

Сузанита злобее срещу Десита, очертава се як скандал!

Преди дни по канала на „Планета” бе прломотиран новия проект на Галин-„Texas Place“. В него изненадващо участие взимат новоизлюпения рапър Adnan Beats и 17-годишната Десита.

Десита

Десита си навлече злобата на Сузанита

Младата певица доби голяма известност в мрежите с клипчетата си на кавъри, както и с познанството си на много родни знаменитости.

Тийнейджърите я обожавали и не пестели суперлативите си за нея особено след промотирането на клипа на Галин. Рейтингът й скочил рязко нагоре, а успехът й още повече озлобил скандалната Сузанита.

Часове след премиерата на новото парче на Галин Сузи Мурад иззлобяла и се нахвърлила върху колежката си с обвинението, че й откраднала участието във видеото.

Първият замисъл бил такъв. В парчето на Галин да участва Сузи Мурад. Само че щерката на Орхан Мурад проявявала неадекватно отношение и била крайно несериозна, което напълно изнервило Галин.

Заради което Фараона на фолка я зачеркнал от плановете си и се насочил към колежката й Десита.

Сузанита не спирала да се звездее и на всичкото отгоре изригнала срещу участието в клипа на рапъра Аднан. Публична тайна е, че между двамата имало повече от приятелство. После се разделили с огромна кавга и сега не могат да стоят дори заедно в една стая.

Скандалната Сузи беснеела, че той ще получи звездна слава покрай парчето на Галин. А след като разбрала, че мястото й ще заеме далеч по-кадърната и свежа Десита, скандалите й станали още по-зверски.

Част от пъкления й план за отмъщение бил да се прави че не познава Десита. Дори побързала да изтрие от Instagram и вече не харесвала снимките й.

Участията на Сузанита са спаднали драстично. Кръчмите не искали да я канят, защото не била интересна и нямала нови песни. Новото й гадже и хормонът силно тресяли Сузи Мурад и тя не спирала да се взима за голяма звезда.

По всичко изглеждала, че Десита скоро ще се превърне в новата тийн звезда. Тя има чист имидж, кадърна е и е приятелски настроена към всички, докато Сузи Мурад не спира с изцепките.

Едната се е съсредоточила върху кариерата си на певица, а другата не спира с изцепките и с татуировките по цялото си тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар