Дружно: Зрителите искат Славин Славчев за победител в „Капките“! (още подробности)

Дружно: Зрителите искат Славин Славчев за победител в „Капките“! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Славин Славчев спечели сърцата на зрителите още с първата си поява в Х Фактор!

Тихият, възпитан и зверски талантлив Славин Славчев е реалният победител в шоуто „Като две капки вода“. Поне според мнението на болшинството зрители на формата.

Славин Славчев

Славин Славчев се доказа като безспорен любимец на публиката

Славин спечели сърцата на публиката още с първата си поява в Х Фактор преди години и успя да грабне победата. Дали така ще стане и сега, предстои да видим. Но истината е, че момчето се справя най-добре с образите, които е получавал до момента.

Славин Славчев е добър не само вокално, но и от актьорска гледна точка, тъй като успява да хване и най-дребните детайли от образа си. И да ги пресъздаде виртуозно. За разлика от плеймейтката Златка Райкова или самонадеяната Гери-Никол.

Зрителите на предаването дават подкрепата си на Славин и го искат за номер едно в шоуто. Ето и какво пишат някои от тях в страницата на „Капките“ след снощното му изпълнение.

„Много добра имитация тази вечер! Но, да си призная всичките му роли до сега бяха супер! Дано успее,защото той заслужава! Прекрасно представяне! Супер си, Славине! Заслужена 10/десятка/“.

„Това беше толкова метъл, че магнитчетата от хладилника ми дойдоха да видят какво става. Това чаках цял сезон! Благодаря!“.

„Интелигентен, талантлив, много свестен човек, отличен певец, страхотен рокаджия. За мен няма равен на него“.

„Единствен си Славин и никой не може да те победи, а ако стане, значи всичко е нагласено! Респект!“.

„Уникален е,много старателен и прекрасен имитатор!“, тези и много други подобни са коментарите на зрителите за уникалния Славин Славчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар