Кралица Елизабет се занася с Тръмп: Бучи като хеликоптер!

Кралица Елизабет се занася с Тръмп: Бучи като хеликоптер!
2 (40%) 2 votes

Кралица Елизабет се занесе с Тръмп, че бучи като хеликоптер

Кралица Елизабет си направи шега с Доналд Тръмп. Британският монарх бе на разходка из двореца Бъкингам, когато хеликоптер мина над главата й. „Звукът напомня на президента Тръмп. Или на президента Обама“, засмя се тя на събеседника си, сър Дейвид Атънбъроу.

Двамата се познават от години, а повод за новата среща е документален филм за зеленото наследство на Елизабет. Кралицата е посадила над 1400 дървета в Бъкингам. Част от които посветени на собствените й деца. Други, засадени и от тях самите.

Кралицата говори за детството на синовете си, за грижата и интереса им към природата, както и за отдадеността им да бъдат пазители на природата. Пример за това е принц Чарлз.

Любопитна подробност е, че във видеото нейно величество пропусна най-големия си син, а се съсредоточи върху по-малките си деца — Андрю и Едуард. Тя не крие, че най-малкия й син, е нейната най-голяма гордост и слабост.

Кралицата говори още за това как самата тя се опитва да пести енергия и да живее природосъобразно. По време на интервюто обаче интерес предизвиква звукът на хеликоптер. Елизабет не пропусна да се пошегува, че звучи като Доналд Тръмп.

Както е известно, американския президент бе на среща с Тереза Мей по-рано през годината, но кралското семейство не го прие, нито го покани. Тръмп не е получил и покана за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Въпреки че формално тя е американска гражданка. За сметка на това Барак Обама и съпругата му, които са близки с младите принцове, ще присъстват на събитието. И както се говори, ще бъдат придружени от двете си дъщери в Лондон.

Кралица Елизабет си направи шега с Доналд Тръмп

Кралица Елизабет си направи шега с Доналд Тръмп

Кралските годеници вече обявиха също, че не искат подаръци за сватбата, а дарения за благотворителни инициативи. Това ще спести на гостите им някои неудобства, а също така и на семейството непотребни вещи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар