Москва се страхува за Юлия и Сергей! (Изписват и Сергей Скрипал от болницата)

Гласувайте за статията

Москва се опасява, че Юлия и Сергей Скрипал ще изчезнат

Москва се страхува, че Юлия и Сергей Скрипал може да изчезнат завинаги след офертата на ЦРУ за преселване в САЩ, пише Блиц. В медиите се появи информация, че сградите свързани със случая „Скрипал” се унищожават.

Москва се опасява, че Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия ще изчезнат завинаги. В понеделник медиите съобщиха, че къщата на Скрипал, кръчмата „The Mill” и ресторантът в Солсбъри, където Юлия и Сергей бяха в деня на отравянето им, ще бъдат съборени. „Вече видяхме подобно унищожаване на доказателства в случая с домашните животни на Сергей Скрипал, с пейката в парка, където бяха открити Сергей и Юлия Скрипал и така нататък”, каза представителят на посолството.

„От 4-ти март британската страна прави всичко възможно, за да възпрепятства достъпа ни до наказателното дело. На 12-ти март, британският премиер Тереза Мей и министърът на външните работи Борис Джонсън повдигнаха много сериозни обвинения срещу Русия, но вече измина почти един месец, а тези твърдения така и не бяха потвърдени с факти. Създава се впечатление, че британското правителство се опитва умишлено да унищожи всички възможни доказателства и да засекрети материалите по делото. Искаме ясно публично обяснение на тази позиция”, допълни представителят на посолството.

Днес стана ясно, че Юлия Скрипал вече е изписана от болницата в Солсбъри, където беше настанена за лечение след инцидента. Това потвърди и директорът на болничното заведение.  Лечението на баща й Сергей Скрипал продължава. Директорът на болницата в Солсбъри Кристин Бланшард уточни, че здравословното състояние на бившия шпионин се подобрява с всеки изминал ден и съвсем скоро и той ще бъде изписан от болницата.

Сергей Скрипал скоро ще бъде изписан от болницата в Солсбъри

Сергей Скрипал скоро ще бъде изписан от болницата в Солсбъри

„Бащата на Юлия отбеляза забележителен напредък, въпреки, че се възстановява по-бавно от нея. Надяваме се, че ще може да го изпишем скоро”, се казва в изявлението на болницата пред чуждестранните медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар